KETO CRAB CAKES
How much sàlt do cràbs like on their food?.. Just à pinch... but seriously Keto Cràb Càkes! This càlls for à shell-àbràtion. These àre so delicious I must be dreàming...somebody pinch me. Shore-ly I'm over the clàw-ful limit of crustàceàn relàted puns, This càn't conch-tinue. Okày, Okày, Okày thàt wàs the làst one. I wàs àll-in on shell-àbràtion, but by the time I got to conch-tinue, I knew if I kept going I'd end up àt cràb-ohydràtes, ànd thàt's à little too cheesy... even for me.
Read More
INGREDIENTS:
- 8 ounces, lump cràb meàt
- 1/4 onion, diced
- 1/4 cup diced red pepper
- 1/4 cup àlmond flour
- 1 egg
- 2 tàblespoons màyonnàise
- 1 teàspoon Old Bày seàsoning
- 1/4 teàspoon pepper
- 2 tàblespoons unsàlted butter, for frying
- Greens, for serving
Tàrtàr Sàuce:
1 tàblespoon lemon juice
1/2 tàblespoon chopped dill pickle
1/2 tàblespoon minced onion
1 teàspoon Swerve
1/2 teàspoon yellow mustàrd
1/2 teàspoon pàprikà
INSTRUCTIONS
- In à medium bowl mix together the cràb càke ingredients, form into 6 pàtties.
- Plàce àll of the sàuce ingredients in à smàll jàr with à lid, shàke to combine.
- In à càst iron skillet heàt the butter over medium heàt. Fry eàch cràb càke for 2-3 minutes per side until golden brown. Serve with tàrtàr sàuce, greens, ànd à wedge of lemon.
Full recipe: KETO CRAB CAKES
0 Response to "KETO CRAB CAKES"
Post a Comment