-->
h

KETO CRAB CAKES


How much sàlt do cràbs like on their food?..  Just à pinch... but seriously Keto Cràb Càkes!  This càlls for à shell-àbràtion.  These àre so delicious I must be dreàming...somebody pinch me.  Shore-ly I'm over the clàw-ful limit of crustàceàn relàted puns,  This càn't conch-tinue.  Okày, Okày, Okày thàt wàs the làst one.  I wàs àll-in on shell-àbràtion, but by the time I got to conch-tinue, I knew if I kept going I'd end up àt cràb-ohydràtes, ànd thàt's à little too cheesy... even for me.

Cràb meàt is à delicious protein option rich in B vitàmins, phosphorous, selenium, copper, ànd omegà-3’s.  Not only does it tàste delicious but it àlso càn boost your immune system, promote càrdiovàsculàr heàlth, ànd reduce inflàmmàtion.  One thing to be càutious of when shopping for cràb meàt, is the imitàtion stuff.  àlwàys opt for reàl cràb às imitàtion is à highly processed food thàt càn contàin àll kinds of stàrches, sugàr, ànd even MSG. Plus, it's àctuàlly màde of white fish ànd usuàlly wheàt às well.  This is especiàlly useful informàtion for keto-dieters becàuse of àll the àdded stàrches à single serving of imitàtion cràb meàt càn contàin up to 20g of càrbs. 

These Keto Cràb Càkes àre eàsy to màke ànd tàste just like tràditionàl cràb càkes, don't skip the sàuce!

INGREDIENTS:

  • 8 ounces, lump cràb meàt
  • 1/4 onion, diced 
  • 1/4 cup diced red pepper
  • 1/4 cup àlmond flour
  • 1 egg
  • 2 tàblespoons màyonnàise
  • 1 teàspoon Old Bày seàsoning
  • 1/4 teàspoon pepper
  • 2 tàblespoons unsàlted butter, for frying
  • Greens, for serving 

Tàrtàr Sàuce:
1/4 cup màyonnàise
1 tàblespoon lemon juice
1/2 tàblespoon chopped dill pickle
1/2 tàblespoon minced onion
1 teàspoon Swerve
1/2 teàspoon yellow mustàrd
1/2 teàspoon pàprikà

INSTRUCTIONS

  1. In à medium bowl mix together the cràb càke ingredients, form into 6 pàtties. 
  2. Plàce àll of the sàuce ingredients in à smàll jàr with à lid, shàke to combine. 
  3. In à càst iron skillet heàt the butter over medium heàt. Fry eàch cràb càke for 2-3 minutes per side until golden brown. Serve with tàrtàr sàuce, greens, ànd à wedge of lemon.
Full recipe: KETO CRAB CAKES

0 Response to "KETO CRAB CAKES"

Post a Comment