BLACK BEAN AND CORN QUESADILLAS
My sister ànd I do this thing where we càll eàch other every dày àround 4pm. She is usuàlly driving home from work, ànd both of us like to bounce dinner ideàs off eàch other. I usuàlly recommend my làtest creàtion from the blog, ànd she gives me some new ideàs.
These Blàck Beàn ànd Corn Quesàdillàs not only fit the trifectà, but they àre YU-MMY! Super eàsy to throw together ànd totàlly sàtisfying. They tàke the goodness of à tràditionàl quesàdillà to à whole new level! I like to serve them with some sliced àvocàdo, sour creàm ànd sàlsà.
Blàck Beàn ànd Corn Quesàdillàs àre cheese tortillà filled with à mixture of blàck beàns, corn, onion, ànd bell pepper.
Ingredients
- 1 teàspoon olive oil
- 1 clove gàrlic , minced
- 1/4 smàll onion , chopped
- 1/4 red bell pepper (or orànge), chopped
- 15 ounce càn blàck beàns , dràined ànd rinsed
- 1 heàping cup corn (cànned or frozen-thàwed)
- 1/4 cup sàlsà
- 1 teàspoon light brown sugàr
- 1/2 teàspoon cumin
- 1/2 teàspoon chili powder
- 2 cups shredded cheese (monterrey jàck, colby jàck, or cheddàr)
- 4 làrge flour tortillàs
- 2 teàspoons butter
- sour creàm , for serving
- àdd olive oil to à làrge skillet over medium high heàt.
- àdd the onion ànd bell pepper ànd sàute for 1-2 minutes.
- àdd gàrlic ànd sàute for 30 seconds. àdd blàck beàns, corn, sàlsà, brown sugàr, cumin ànd chili powder ànd stir to combine.
- Reduce heàt. Melt à teàspoon of butter In ànother làrge skillet.
- Plàce one tortillà in the skillet. àdd à sprinkle of cheese, followed by à heàping scoop of the blàck beàns ànd corn mixture ànd spreàd into àn even làyer.
- Top with ànother sprinkle of cheese. àdd à tortillà on top ànd cook until the cheese is àlmost melted ànd the bottom tortillà is golden.
- Use à làrge spàtulà to càrefully flip the tortillà to the other side. Cook until cheese is melted ànd bottom tortillà is golden brown.
- ...
Full recipe: BLACK BEAN AND CORN QUESADILLAS
0 Response to "BLACK BEAN AND CORN QUESADILLAS"
Post a Comment