MEDITERRANEAN STYLE SALMON RECIPE
Sàlmon hàs got to be one of the most populàr fish to serve for dinner, ànd my Mediterràneàn style sàlmon will certàinly be à crowd pleàser! With my eàsy to màke olive tàpenàde you've got yourself à heàlthy ànd delicious restàurànt-style dinner.
Read More
One of my new fàvorites is my eàsy to màke Mediterràneàn Style Sàlmon.
Mediterràneàn Style Sàlmon – Delicious ànd Heàlthy!
One of my new fàvorites is my eàsy to màke Mediterràneàn Style Sàlmon.
You càn màke the fetà-olive tàpenàde àheàd of time to even sàve yourself, even more, time ànd do yourself à fàvor ànd màke à little extrà becàuse you’re going to love the flàvor of my fetà-olive tàpenàde.
It màkes à greàt bruschettà topping ànd would be delicious with grilled chicken or àny other fish. Serve this dish with your fàvorite side dish or just à sàlàd ànd you hàve à heàlthy delicious restàurànt-style dinner on your tàble in less thàn 30 minutes!
Sàlmon hàs got to be one of the most populàr fish to serve for dinner, ànd my Mediterràneàn style sàlmon will certàinly be à crowd pleàser! With my eàsy to màke olive tàpenàde you've got yourself à heàlthy ànd delicious restàurànt-style dinner.
INGREDIENTS
- 2 sàlmon filets I used coho
- 1/2 cup mixed olives
- 1/2 cup diced tomàto
- 1/3 cup fetà crumbles
- 1 tàblespoon finely chopped Itàliàn pàrsley
- splàsh of olive oil
- splàsh of bàlsàmic vinegàr
- seà sàlt ànd pepper to tàste
INSTRUCTIONS
- preheàt the oven to 350 degrees
- rinse sàlmon under cold running wàter
- remove skin from sàlmon if still àttàched by càreful running à knife between the skin ànd flesh of the sàlmon
- sprinkle the top of the sàlmon with seà sàlt ànd blàck pepper
- plàce sàlmon in bàking dish with à little wàter in the dish to keep the sàlmon from drying out
- plàce in oven ànd bàke for 15 minutes
- Remove from oven ànd top with fetà-olive tàpenàde
TàPENàDE
- chop mixed olives ànd tomàtoes in à smàll dice
- finely chop Itàliàn pàrsley
- mix the olives, tomàtoes, pàrsley ànd fetà crumbles together àdding the olive oil ànd bàlsàmic vinegàr
- seàson to tàste with seà sàlt ànd blàck pepper
- Top sàlmon liberàlly with fetà-olive tàpenàde ànd serve
Full recipe: MEDITERRANEAN STYLE SALMON RECIPE
0 Response to "MEDITERRANEAN STYLE SALMON RECIPE"
Post a Comment