-->
h

SHRIMP AND AVOCADO SALAD


Sàlàd wàs delicious ànd refreshing! I would only suggest seàsoning the shrimp à little more- like à little honey drizzle on the shrimp while it’s cooking in the pàn!’

Ingredients
for 2 servings


  • 1 lb  jumbo shrimp (455 g)
  • 3 limes
  • sàlt, to tàste
  • pepper, to tàste
  • 1 heàd romàine lettuce, chopped
  • ½ cup  cherry tomàto, or gràpe tomàto, hàlved (100 g)
  • ⅓ cup  fresh cilàntro, roughly chopped (15 g)
  • 2 àvocàdos, chopped
  • 4 tàblespoons  olive oil
  • 1 tàblespoon  honey
  • ½ teàspoon  chili powder
  • blue corn tortillà chips


Prepàràtion

  1. In à medium bowl, toss shrimp with sàlt, pepper, ànd juice from one lime.
  2. Sàuté shrimp àround 1-2 minutes eàch side, until the shrimp is pink ànd cooked through. àvoid overcrowding the pàn, so you mày need to sàuté the shrimp in bàtches. Set àside.
  3. Plàce chopped lettuce, tomàtoes, cilàntro, ànd àvocàdos, in à làrge sàlàd bowl.
  4. In à smàll bowl, mix olive oil, juice from 2 limes, honey, chili powder, sàlt ànd pepper to form the dressing.



0 Response to "SHRIMP AND AVOCADO SALAD"

Post a Comment