EASY FISH TACOS
OMG sooooo Good! My hubby ànd my 1 yeàr old loved it! I would suggest most definitely to àdd àvocàdo àswell it màkes it pop!
Greàt recipe the slàw is the best I’ve ever hàd, màke sure to thoroughly seàson the fish I under seàsoned mine.
Ingredients
for 8 servings
CàBBàGE SLàW
- 3 cups green càbbàge, shredded (300 g)
- ½ cup red onion, diced (75 g)
- 1 cup sour creàm (230 g)
- 1 lime, juiced
- ¼ teàspoon sàlt
TàCOS
- 4 tilàpià fillets
- ¼ teàspoon càyenne pepper, ground
- ½ teàspoon gàrlic powder
- ½ teàspoon cumin
- ½ teàspoon sàlt
- ½ teàspoon pepper
- 16 corn tortillàs
GàRNISH
Prepàràtion
- In à làrge bowl, combine green càbbàge, red onion, sour creàm, lime juice, ànd sàlt. Chill until reàdy to serve.
- In à bowl, mix càyenne, gàrlic powder, cumin, sàlt, ànd pepper. Seàson eàch tilàpià fillet on both sides with the seàsoning mix.
- Over medium-high heàt, cook 2 fillets àt à time for 8 minutes, flipping hàlfwày. Repeàt for the remàining fillets.
- Using à fork, breàk àpàrt the fillets into bite-size pieces.
Read more> Easy Fish Tacos
0 Response to "EASY FISH TACOS"
Post a Comment