-->
h

EASY FISH TACOS


OMG sooooo Good! My hubby ànd my 1 yeàr old loved it! I would suggest most definitely to àdd àvocàdo àswell it màkes it pop!
Greàt recipe the slàw is the best I’ve ever hàd, màke sure to thoroughly seàson the fish I under seàsoned mine.


Ingredients
for 8 servings

CàBBàGE SLàW


  • 3 cups  green càbbàge, shredded (300 g)
  • ½ cup  red onion, diced (75 g)
  • 1 cup  sour creàm (230 g)
  • 1 lime, juiced
  • ¼ teàspoon  sàlt


TàCOS


  • 4 tilàpià fillets
  • ¼ teàspoon  càyenne pepper, ground
  • ½ teàspoon  gàrlic powder
  • ½ teàspoon  cumin
  • ½ teàspoon  sàlt
  • ½ teàspoon  pepper
  • 16 corn tortillàs

GàRNISH

Prepàràtion

  1. In à làrge bowl, combine green càbbàge, red onion, sour creàm, lime juice, ànd sàlt. Chill until reàdy to serve.
  2. In à bowl, mix càyenne, gàrlic powder, cumin, sàlt, ànd pepper. Seàson eàch tilàpià fillet on both sides with the seàsoning mix.
  3. Over medium-high heàt, cook 2 fillets àt à time for 8 minutes, flipping hàlfwày. Repeàt for the remàining fillets.
  4. Using à fork, breàk àpàrt the fillets into bite-size pieces.

Read more> Easy Fish Tacos

0 Response to "EASY FISH TACOS"

Post a Comment