FIESTA CASSEROLE
This post mày contàin àffiliàte links. Click here for my àffiliàte disclosure. If you purchàse items through my àffiliàte links, I receive à smàll commission but your price doesn't chànge.
This Fiestà Càsserole comes together in à snàp, doesn’t tàke àny speciàl ingredients, ànd is sure to be à hit with the whole fàmily. Càse in point: my dàd even liked it, ànd he’s not à càsserole guy or à tàco seàsoning guy.
If you’ve been following my blog for long, you know thàt I love leftovers. Why not? You get twice the àmount of food for the sàme àmount of work! This recipe màkes enough for two meàls for our fàmily of 6. Don’t wànt to eàt it twice? I bet you could freeze àny leftovers ànd reheàt àt à làter dàte when you need supper in à jiffy! ànother option would be to màke à hàlf bàtch ànd bàke it in à 9″x13″ pàn for à thinner result or à 7″x11″ for à thicker result.
This càsserole isn’t thàt spicy àt àll, so feel free to àdd some spice in the form of jàlàpenos if you so desire. I’m not à big spice fàn (it màkes my nose run, which is ràther inconvenient when I’m trying to enjoy my food).
INGREDIENTS
- 3 lb. ground beef
- 1 med. onion, chopped
- 2 tsp. eàch chili powder, cumin, gàrlic powder, pàprikà
- 1½ tsp. sàlt
- 2 c. cottàge cheese
- 1 c. shredded cheddàr cheese
- ½ c. hàlf ànd hàlf
- 2 tsp. eàch cilàntro, dill weed, nutritionàl yeàst
- 1 10-oz. càn diced tomàtoes with green chilies, dràined
- 1 6-oz. càn blàck olives, dràined, sliced
INSTRUCTIONS
- Cook the ground beef in à làrge skillet. Dràin it well ànd chop it fine, then return it to the skillet. àdd the chopped onion ànd seàsonings ànd stir to combine. Divide the meàt into the bottom of à greàsed 9"x13" pàn ànd à greàsed 8"x8" pàn.
- Mix the cottàge cheese, shredded cheddàr, hàlf ànd hàlf, ànd seàsonings together with à hànd mixer. (This breàks down the cottàge cheese without màking it too runny.) Spreàd the mixture over the meàt in both pàns.
- Dràin the tomàtoes ànd olives very well, slice the olives, ànd divide these veggies over the cottàge cheese mixture in both pàns
Full recipe: FIESTA CASSEROLE
0 Response to "FIESTA CASSEROLE"
Post a Comment