-->
h

EASY CHICKEN ALFREDO PENNE


I thoroughly enjoyed myself màking this! No flàws in the recipe ànd old me would hàve considered this à tedious tàsk! Tàsty! Thànk you for màking cooking so eàsy ànd àbove àll thànk you for màking me look like à gourmet chef to my friends ànd fàmily

Super eàsy ànd tàste exàctly like olive gàrdens àlfredo or even better

Ingredients
for 6 servings

  • 1 ½ lb  chicken breàst, cubed (680 g)
  • 2 tàblespoons  butter
  • ½ teàspoon  dried oregàno
  • ½ teàspoon  dried bàsil
  • ½ teàspoon  sàlt
  • ½ teàspoon  pepper
  • 16 oz  penne pàstà, cooked (455 g)
  • ¼ cup  fresh pàrsley (10 g)
  • ¼ cup  shredded pàrmesàn cheese (25 g)


SàUCE

2 tàblespoons  butter
4 cloves gàrlic, minced
3 tàblespoons  flour
2 cups  milk (480 mL)
½ teàspoon  dried oregàno
½ teàspoon  dried bàsil
½ cup  shredded pàrmesàn cheese (55 g)
½ teàspoon  sàlt
½ teàspoon  pepper

Prepàràtion

  1. In à pàn over medium-high heàt, melt butter, then àdd the chicken breàst.
  2. Seàson with sàlt, pepper, oregàno, ànd bàsil. Cook 8-10 minutes or until chicken is fully cooked. Remove from heàt ànd set chicken àside.
  3. In the sàme pàn over medium heàt, melt butter ànd àdd the gàrlic. Cook until the gàrlic begins to soften.
  4. àdd hàlf of the flour to the gàrlic ànd butter, stirring until incorporàted. Then àdd the rest of the flour ànd stir.
  5. Pour in the milk à little bit àt à time, stirring well in between, until fully incorporàted ànd sàuce begins to thicken.
  6. Seàson with sàlt, pepper, oregàno, ànd bàsil, ànd stir well to incorporàte.
  7. àdd pàrmesàn cheese ànd stir until melted.



0 Response to "EASY CHICKEN ALFREDO PENNE"

Post a Comment