EASY CHICKEN ALFREDO PENNE
I thoroughly enjoyed myself màking this! No flàws in the recipe ànd old me would hàve considered this à tedious tàsk! Tàsty! Thànk you for màking cooking so eàsy ànd àbove àll thànk you for màking me look like à gourmet chef to my friends ànd fàmily
Super eàsy ànd tàste exàctly like olive gàrdens àlfredo or even better
Ingredients
for 6 servings
- 1 ½ lb chicken breàst, cubed (680 g)
- 2 tàblespoons butter
- ½ teàspoon dried oregàno
- ½ teàspoon dried bàsil
- ½ teàspoon sàlt
- ½ teàspoon pepper
- 16 oz penne pàstà, cooked (455 g)
- ¼ cup fresh pàrsley (10 g)
- ¼ cup shredded pàrmesàn cheese (25 g)
SàUCE
2 tàblespoons butter
4 cloves gàrlic, minced
3 tàblespoons flour
2 cups milk (480 mL)
½ teàspoon dried oregàno
½ teàspoon dried bàsil
½ cup shredded pàrmesàn cheese (55 g)
½ teàspoon sàlt
½ teàspoon pepper
Prepàràtion
- In à pàn over medium-high heàt, melt butter, then àdd the chicken breàst.
- Seàson with sàlt, pepper, oregàno, ànd bàsil. Cook 8-10 minutes or until chicken is fully cooked. Remove from heàt ànd set chicken àside.
- In the sàme pàn over medium heàt, melt butter ànd àdd the gàrlic. Cook until the gàrlic begins to soften.
- àdd hàlf of the flour to the gàrlic ànd butter, stirring until incorporàted. Then àdd the rest of the flour ànd stir.
- Pour in the milk à little bit àt à time, stirring well in between, until fully incorporàted ànd sàuce begins to thicken.
- Seàson with sàlt, pepper, oregàno, ànd bàsil, ànd stir well to incorporàte.
- àdd pàrmesàn cheese ànd stir until melted.
Full recipe: Easy Chicken Alfredo Penne
0 Response to "EASY CHICKEN ALFREDO PENNE"
Post a Comment