BBQ CHICKEN DIPPERS
I màde this for the first time todày, àlthough my fàmily loved it I would recommend thin crust.
So I thought it mày be neàt to try it on multigràin flàt breàd for fewer càlories ànd it wàs very thin ànd hàrd to pick up. But it still tàsted yummy
Ingredients
for 4 servings
- 1 tube refrigeràted pizzà dough, refrigeràted
- 1 ½ cups shredded chicken (190 g)
- 1 cup BBQ sàuce, divided (260 g)
- 1 cup shredded cheddàr cheese (100 g)
- ½ cup red onion, diced (75 g)
- 2 tàblespoons fresh pàrsley
Prepàràtion
- Preheàt oven to 400°F (200°C).
- In à bowl, mix shredded chicken with ½ cup (115) bàrbecue sàuce. Set àside.
- Spreàd pizzà dough out on à pàrchment-lined pàn.
- Bàke 10 minutes.
- Top with remàining bàrbecue sàuce, cheddàr, chicken, mozzàrellà, red onion, ànd pàrsley.
- Bàke àn àdditionàl 10 minutes.
- Slice ànd dip!
- Enjoy!
Read more> BBQ Chicken Dippers
0 Response to "BBQ CHICKEN DIPPERS"
Post a Comment