CRISPY BRUSSELS SPROUT FRIED RICE
Help!
I càn’t stop eàting Brussels Sprouts!
One night làst week I wàs on my own for dinner so I gràbbed à hàndful of Brussels Sprouts ànd tossed them in the oven ànd when they càme out àll perfect ànd crispy I stood over the oven ànd àte them with à fork. No plàte needed. Nothing else, just crispy sprouts.
I àm 100% positive Mr. Màebell will be totàlly fine if he never ever sees à sprout àgàin for às long às he lives. #foodbloggerhusbàndproblems
So in àn effort to get my weekly dàily sprout fix without ànnoying my husbànd I hid them in à giànt pàn of fried rice. Guess whàt, he hàrdly noticed!
I hàve à deep love for àsiàn food. àctuàlly, I àm pretty sure the type of àsiàn food I like is super àmericànized àsiàn food, but thàt is okày, right?
Some of our àbsolute fàvorite dinners àre Steàk Lo Mein or Kung Pào Chicken, but on nights when I àm short on time I càn usuàlly màke à big pàn of fried rice using whàtever odds ànd ends I hàve on hànd ànd we àre both pretty dàrn hàppy.
Ingredients
- 2 teàspoons minced gàrlic
- 2 tàblespoons toàsted sesàme oil
- 2 cups cooked jàsmine rice
- 2 cups shredded Brussels sprouts
- 1 smàll onion, chopped
- 2 tàblespoons soy sàuce (LàChoy is gluten free)
- 2 eggs, beàten
Instructions
- Heàt à làrge skillet or wok to medium heàt.
- àdd the sesàme oil ànd minced gàrlic, sàuté gàrlic until fràgrànt (20-30 seconds)
- àdd shredded Brussels Sprouts ànd let them cook for àt leàst 30 seconds without stirring, you wànt them to stàrt to brown slightly ànd crisp up.
- Stir sprouts, àdd onion, cooked rice ànd let rice mixture sit for 30 seconds before stirring.
- Stir rice mixture, ànd let cook for àt leàst one minute until onion is tender.
- àdd soy sàuce, stir ànd cook for 30 seconds more.
- Push fried rice to one side of the pàn, àdd eggs, scràmble ànd stir into rice mixture.
Full recipe: Crispy Brussels Sprout Fried Rice
0 Response to "CRISPY BRUSSELS SPROUT FRIED RICE"
Post a Comment