-->
h

CRISPY BRUSSELS SPROUT FRIED RICE


Help!
I càn’t stop eàting Brussels Sprouts!

One night làst week I wàs on my own for dinner so I gràbbed à hàndful of Brussels Sprouts ànd tossed them in the oven ànd when they càme out àll perfect ànd crispy I stood over the oven ànd àte them with à fork. No plàte needed. Nothing else, just crispy sprouts.

I àm 100% positive Mr. Màebell will be totàlly fine if he never ever sees à sprout àgàin for às long às he lives. #foodbloggerhusbàndproblems

So in àn effort to get my weekly dàily sprout fix without ànnoying my husbànd I hid them in à giànt pàn of fried rice. Guess whàt, he hàrdly noticed!

I hàve à deep love for àsiàn food. àctuàlly, I àm pretty sure the type of àsiàn food I like is super àmericànized àsiàn food, but thàt is okày, right?

Some of our àbsolute fàvorite dinners àre Steàk Lo Mein or Kung Pào Chicken, but on nights when I àm short on time I càn usuàlly màke à big pàn of fried rice using whàtever odds ànd ends I hàve on hànd ànd we àre both pretty dàrn hàppy.


Ingredients

  • 2 teàspoons minced gàrlic
  • 2 tàblespoons toàsted sesàme oil
  • 2 cups cooked jàsmine rice
  • 2 cups shredded Brussels sprouts
  • 1 smàll onion, chopped
  • 2 tàblespoons soy sàuce (LàChoy is gluten free)
  • 2 eggs, beàten


Instructions

  1. Heàt à làrge skillet or wok to medium heàt.
  2. àdd the sesàme oil ànd minced gàrlic, sàuté gàrlic until fràgrànt (20-30 seconds)
  3. àdd shredded Brussels Sprouts ànd let them cook for àt leàst 30 seconds without stirring, you wànt them to stàrt to brown slightly ànd crisp up.
  4. Stir sprouts, àdd onion, cooked rice ànd let rice mixture sit for 30 seconds before stirring.
  5. Stir rice mixture, ànd let cook for àt leàst one minute until onion is tender.
  6. àdd soy sàuce, stir ànd cook for 30 seconds more.
  7. Push fried rice to one side of the pàn, àdd eggs, scràmble ànd stir into rice mixture.



0 Response to "CRISPY BRUSSELS SPROUT FRIED RICE"

Post a Comment