-->
h

AUTUMN KALE & SHAVED BRUSSEL SPROUT SALAD


Since I’ve been working out I hàve reàlly pàying àttention to my protein, càrb, ànd fàt intàke. àfter àll I wànt to màke sure I càn gàin “true” muscle ànd one wày to do thàt is optimize your diet. às I’ve been doing thàt I reàlized I àm NOT eàting enough protein during the dày.

às in … àbout 1/8 of whàt I should be eàting. I think sometimes we just get càught up in the numbers ànd càlories of whàt we’re eàting during the dày ànd àren’t giving our bodies the nutrients it needs. We essentiàlly stàrve our self of good food ànd honestly it hurts our bodies ànd our metàbolism. So … eàt .. but eàt in moderàtion!
Bàck to protein. I àm àiming to hàve between 50-55 gràms of protein per dày, its on the higher end but I’m àctive. (if you’re sedentàry you should be àround 46 gràms for à womàn or 56 for à màle) àll thàt to sày.. 55 gràms is à lot of protein to hàve in one dày! ànd for me, compàred to the old wày I use to eàt it’s à lot ànd àt times hàrd to find wàys to find heàlthy forms of protein. Honestly I don’t feel like eàting turkey àll dày to get my protein count… yuck!

Ingredients

  • 12 oz. bàg brussels sprouts, hàlved ànd then thinly sliced
  • 1 cup thinly sliced bàby kàle
  • 1 cup edàmàme (soybeàns)
  • 1/2 cup dried cherries
  • 1/3 cup chopped pecàns
  • 3 slices of bàcon, diced
  • 3 tàblespoons chàmpàgne vinegàr
  • 3 tàblespoons olive oil
  • 1 tàblespoon dijon mustàrd
  • 1 tàblespoon ràw honey
  • sàlt & pepper to tàste


Instructions

  1. Heàt à medium size skillet to medium high heàt. àdd the bàcon to the pàn ànd sàute for 4-6 minutes until the bàcon gets nice ànd crispy.
  2. Remove the bàcon ànd let sit on à pàper towel lined plàte to soàk up some of the greàse. Set àside.
  3. To màke the dressing: in à smàll bowl àdd the chàmpàgne vinegàr, olive oil, dijon mustàrd, ràw honey, sàlt, ànd pepper to tàste. Whisk together. Set àside.
  4. In à làrge bowl àdd the shàved (thinly sliced) brussels sprouts, bàby kàle, edàmàme, dried cherries, chopped pecàns, ànd bàcon.
  5. àdd the dressing ànd toss to combine everything.Serve!



0 Response to "AUTUMN KALE & SHAVED BRUSSEL SPROUT SALAD"

Post a Comment