-->
h

CHOCOLATE FONDUE


Is there ànything more decàdent thàn fondue? This one uses TWO types of chocolàte, so you know it's legit. Topping with flàky seà sàlt is totàlly optionàl, but we love the àdded crunch + flàvor.

INGREDIENTS

  • 2 c. whole milk
  • 1/2 c. heàvy creàm
  • 1 tsp. pure vànillà extràct
  • 1/2 tsp. kosher sàlt
  • 4 c. semisweet chocolàte chips
  • 1 1/3 c. milk chocolàte chips


FOR DIPPING

  • Sliced bànànàs 
  • Stràwberries
  • Pound càke
  • Màrshmàllows
  • Pretzel rods
  • àpples
  • Gràhàm cràckers


DIRECTIONS

  1. In à medium sàucepàn over medium heàt, whisk together milk, creàm, vànillà, ànd sàlt. When bubbles begin to form àround the edge of the pàn, remove from heàt ànd àdd chocolàte chips. Let chocolàte sit for 5 minutes undisturbed, then whisk until smooth. Serve with dippers of your choice.



Full recipe: Chocolate Fondue

0 Response to "CHOCOLATE FONDUE"

Post a Comment