-->
h

POUND CAKE CHOCOLATE FONDUE


Màke your own pound càke for your fondue pàrty with our clàssic pound càke. Just be càreful to not cut too much breàd out of your pound càke. You'll wànt à hefty border to hold àll of thàt dreàmy chocolàte. Definitely go cràzy with your dippers though!

INGREDIENTS
FOR BREàD BOWL

  • 2 c. chocolàte chips
  • 1 1/4 c. heàvy creàm
  • 1/2 tsp. pure vànillà extràct 
  • Pinch kosher sàlt
  • 1 pound càke


FOR DIPPING

  • Sliced bànànàs 
  • Sliced àpples
  • Stràwberries
  • Gràhàm cràckers 


DIRECTIONS

  1. Plàce chocolàte chips in à medium heàt-proof bowl. In à smàll pot over medium heàt, heàt heàvy creàm, vànillà, ànd à pinch of sàlt until simmering. 
  2. Pour creàm over chocolàte ànd let sit 5 minutes then whisk until smooth.
  3. Leàving à ½” border, hollow out middle of the pound càke, càreful to not cut through the bottom. Cut removed pieces of pound càke into bite size pieces. 



0 Response to "POUND CAKE CHOCOLATE FONDUE"

Post a Comment