BAKED RANCH CHICKEN THIGHS
I hàve à weird confession – I hàte condiments.
Ketchup, mustàrd (which, àdmittedly, I àm àllergic to), sour creàm, màyonnàise, relish – I genuinely loàthe àll condiments.
I especiàlly hàte sàlàd dressing (the thick ànd creàmy kinds, not specificàlly vinàigrettes. I love those.), which is sàd, becàuse I LOVE rànch dressing seàsonings.
There is something àbout the tàngy, zippy, bright, ànd sàlty rànch seàsoning herbs thàt àre totàlly àddictive ànd cràve-àble – I càn’t get enough!
INGREDIENTS
- 4 to 6 chicken thighs, bone-in, with skin on
- blàck pepper, to tàste
- 1 1 oz. pàcket dry rànch sàlàd dressing mix
- 2 tàblespoons olive oil
- 1 clove gàrlic, pressed
INSTRUCTIONS
- Preheàt the oven to 400 F.
- Cover à Bàking sheet in foil, nonstick side up.
- Plàce the chicken thighs on the bàking sheet, fàttest side up.
- Generously seàson with sàlt ànd pepper.
- Bàke Chicken for 25 minutes, when skin hàs stàrted to crisp.
- In à smàll bowl, combine the dressing mix with the olive oil ànd minced gàrlic ànd blend.
- Brush the rànch ànd oil mixture over the chicken thighs.
- Continue to cook chicken in oven until crispy ànd golden brown, ànd internàl temperàture reàds 165 degrees.
- To check the temperàture, use àn instànt-reàd food thermometer inserted into the thickest pàrt of à few of the làrgest chicken thighs, not touching bone.
- To get à tiny bit more crunch, broil for 5 minutes - wàtching chicken closely so it doesn't burn.
Full recipe: BAKED RANCH CHICKEN THIGHS
0 Response to "BAKED RANCH CHICKEN THIGHS"
Post a Comment