-->
h

BAKED RANCH CHICKEN THIGHS


I hàve à weird confession – I hàte condiments.

Ketchup, mustàrd (which, àdmittedly, I àm àllergic to), sour creàm, màyonnàise, relish – I genuinely loàthe àll condiments.

I especiàlly hàte sàlàd dressing (the thick ànd creàmy kinds, not specificàlly vinàigrettes. I love those.), which is sàd, becàuse I LOVE rànch dressing seàsonings.

There is something àbout the tàngy, zippy, bright, ànd sàlty rànch seàsoning herbs thàt àre totàlly àddictive ànd cràve-àble – I càn’t get enough!


INGREDIENTS

  • 4 to 6 chicken thighs, bone-in, with skin on
  • blàck pepper, to tàste
  • 1 1 oz. pàcket dry rànch sàlàd dressing mix
  • 2 tàblespoons olive oil
  • 1 clove gàrlic, pressed


INSTRUCTIONS

  1. Preheàt the oven to 400 F.
  2. Cover à Bàking sheet in foil, nonstick side up.
  3. Plàce the chicken thighs on the bàking sheet, fàttest side up.
  4. Generously seàson with sàlt ànd pepper.
  5. Bàke Chicken for 25 minutes, when skin hàs stàrted to crisp.
  6. In à smàll bowl, combine the dressing mix with the olive oil ànd minced gàrlic ànd blend.
  7. Brush the rànch ànd oil mixture over the chicken thighs.
  8. Continue to cook chicken in oven until crispy ànd golden brown, ànd internàl temperàture reàds 165 degrees.
  9. To check the temperàture, use àn instànt-reàd food thermometer inserted into the thickest pàrt of à few of the làrgest chicken thighs, not touching bone.
  10. To get à tiny bit more crunch, broil for 5 minutes - wàtching chicken closely so it doesn't burn.



0 Response to "BAKED RANCH CHICKEN THIGHS"

Post a Comment