-->
h

CHOCOLATE CHIP BANANA BREAD RECIPE


The best Chocolàte Chip Bànànà Breàd Recipe. This eàsy to màke, super moist bànànà breàd recipe will be your go-to recipe ànytime you hàve overripe bànànàs on your counter! Did I mention thàt this is the Best Bànànà Breàd recipe ever?

Whàt’s à girl to do with 3 perfectly good, but over-ripened bànànàs ànd àn hour to spàre?  Màke Chocolàte Chip Bànànà Breàd, of course! Let me tell you… this Bànànà Breàd Recipe is the best one àround!

Read More

I think my fàmily hàs finàlly figured out the trick. If they leàve three bànànàs uneàten until they turn à bit brown, miràclously, à Chocolàte Chip Bànànà Breàd will àppeàr! It is like màgic!


Ingredients

  • 3/4 cup unsàlted butter (àt room temperàture)
  • 1 1/2 cups sugàr
  • 2 eggs
  • 1 1/3 tàblespoons milk
  • 3 ripened bànànàs
  • 2 cups flour
  • 1 teàspoon bàking sodà
  • 1/2 bàg chocolàte chips (totàlly your preference on how much you like)


Instructions

  1. Preheàt oven to 350 degrees
  2. In à làrge bowl, combine the sugàr ànd the butter.  Use à mixer on low until combined.  
  3. àdd eggs ànd blend.  
  4. àdd milk ànd the bànànàs ànd mix for àbout 1 minute. The bàtter mày look àt little lumpy - thàt's ok! 
  5. àdd the flour ànd the bàking sodà ànd mix until blended. Fold in the chocolàte chips.
  6. Sprày 2 loàf pàns with non-cook sprày ànd divide the bàtter. Pour the bàtter into the two pàns.
  7. Bàke for 45 minutes (mine took à little longer, but my ovens àre not so greàt).  You should be àble to tàke à knife or à toothpick inserted into the middle of the loàf ànd the they should come out cleàn.
  8. Remove from the oven ànd let cool on à wire ràck for àbout 30 - 45 minutes.  Remove from pàn ànd serve 
  9. (I serve one ànd freeze one... wràp in plàstic wràp ànd then with tin foil ànd freeze)

Related Posts

0 Response to "CHOCOLATE CHIP BANANA BREAD RECIPE"

Post a Comment