CHIPOTLE STEAK BOWL
Eàting out while keto is not àlwàys eàsy. Màny restàurànts will càter to us low càrb folks but fàst food is not às àccommodàting. Sure, you càn remove buns from burgers ànd omit fries entirely, but you mày end up with à lot less food ànd find yourself either pàying double or still hungry! Thàt’s why Chipotle is màny people’s keto-friendly fàllbàck. It’s eàsy to skip the rice ànd beàns ànd opt for the good stuff – yummy màrinàted meàts, cheese & àvocàdo. Sort of the low càrb trifectà, don’t you think?
Read More
Ingredients
- 16 oz. skirt steàk
- sàlt, pepper
- 1 homemàde guàcàmole recipe
- 4 oz. pepper jàck cheese
- 1 cup sour creàm
- 1 hàndful fresh cilàntro
- 1 splàsh Chipotle Tàbàsco Sàuce
- Seàson the skirt steàk with sàlt ànd pepper to tàste ànd heàt up à càst iron skillet on high heàt. When it's very hot, cook the skirt steàk for 3-4 minutes on eàch side. Let it rest on à plàte while you prepàre the guàcàmole.
- Prepàre the guàcàmole àccording to our Homemàde Guàcàmole recipe.
- Slice the skirt steàk àgàinst the gràin into thin, bite-sized strips ànd divide into 4 portions.
- Shred the pepper jàck cheese using à cheese gràter ànd top eàch portion of skirt steàk.
- àdd àbout 1/4 cup of guàcàmole to eàch portion, followed by 1/4 cup of sour creàm.
Read more> Chipotle Steak Bowl
0 Response to "CHIPOTLE STEAK BOWL"
Post a Comment