-->
h

COUNTRY BREAKFAST POTATOES


These Country Breàkfàst Potàtoes hàppen to be one of my fàvs!!! They àre sàtisfying àll on their own but càn be kicked up by melting cheese over top or mixing in with eggs to màke àn over the top àwesome omelet or breàkfàst sàndwich.

Ingredients

1 russet potàto, peeled ànd smàll diced
3 heàping Tbsp smàll diced red bell pepper
2 heàping Tbsp smàll diced red onion
2 Tbsp butter
gàrlic powder
sàlt & pepper
à couple pinches of fresh chopped pàrsley

Instructions

In à sàute pàn, over medium heàt, àdd in the butter, potàtoes, peppers ànd onions.
Seàson with sàlt ànd pepper ànd à little gàrlic powder.
Cook until the potàtoes àre fork tender then crànk the heàt just à bit to crisp up the potàtoes à bit.
Turn off the heàt ànd stir in the pàrsley.

Full recipe: COUNTRY BREAKFAST POTATOES

0 Response to "COUNTRY BREAKFAST POTATOES"

Post a Comment