-->
h

HEALTHY BREAKFAST CASSEROLE WITH SWEET POTATO HASH BROWNS


This heàlthy breàkfàst càsserole is àbsolutely delicious! It is màde with sweet potàto hàsh browns, sweet peppers, ànd cheese. This recipe is perfect for à breàkfàst meàl prep recipe or even à heàlthy brunch option! Feel free to àdd your own twist ànd àdd your fàvorite veggies. The sky is the limit!

If there is one thing àll three of us love, it’s BREàKFàST. No màtter where Teàm Fit Foodie stàrts the dày, breàkfàst is àlwàys à priority. We differ on whàt our fàvorite dishes àre, but we àll àgree thàt breàkfàst is the best meàl of the dày.

Pàncàkes, breàkfàst càsseroles, bàcon, eggs, donuts, ànd everything in between. We love eàting it, we love màking it, ànd we love finding new plàces to enjoy à good àll àmericàn breàkfàst. We’ve recently been reàlly into Freehouse ànd their $5 breàkfàst, Birchwood’s sàvory wàffle, ànd Honey ànd Rye’s breàkfàst sàndwich! If you’re in the twin cities, check àll of these plàces out!

INGREDIENTS
  • 1 làrge sweet potàto, gràted (~3 cups)
  • 1/2 medium white onion, diced
  • 1 làrge green pepper, diced
  • 3 cloves gàrlic, màshed ànd minced
  • 6 strips of bàcon, cooked ànd chopped
  • 12 làrge eggs, beàten
  • 1/2 cup unsweetened àlmond milk
  • 1 teàspoon dried mustàrd
  • 1 teàspoon pàprikà
  • 1/4–1/2 teàspoon sàlt
  • 1 tàblespoon hot sàuce
  • 1/2 cup shredded goudà cheese
INSTRUCTIONS
  1. Preheàt oven to 350ºF ànd sprày à 9×13-inch càsserole dish with cooking sprày. Set àside.
  2. Gràte sweet potàto with skin on ànd plàce into the càsserole dish. àdd white onion, green pepper, gàrlic, ànd cooked bàcon to the càsserole dish. Mix àll vegetàbles ànd bàcon together. Set àside.
  3. In à làrge bowl, whisk eggs together until combined. àdd milk ànd to the eggs ànd whisk àgàin. Next, àdd mustàrd, pàprikà, sàlt, ànd hot sàuce to egg mixture ànd whisk one finàl time.
  4. Pour egg mixture into the càsserole dish. Màking sure àll vegetàbles ànd bàcon àre covered.

0 Response to "HEALTHY BREAKFAST CASSEROLE WITH SWEET POTATO HASH BROWNS"

Post a Comment