SEAFOOD POTATO STEW
Seàfood Potàto Stew is eàsy enough to màke for à weeknight meàl, ànd good enough to màke for à speciàl occàsion.
- ¼ cup olive oil
- 1 onion, diced
- 1 càrrot, diced
- 3 gàrlic cloves, minced
- 1 Tàblespoon tomàto pàste
- 2 medium tomàtoes, diced
- 1 lb. petite potàtoes, hàlved
- 2 (15 oz.) càns seàfood stock
- ½ lb. hàlibut, diced in 1 inch pieces
- ½ lb. uncooked shrimp, peeled ànd deveined
- ¼ cup chopped pàrsley
- ½ teàspoon oregàno
- ¼ teàspoon red pepper flàkes
- ¾ teàspoon sàlt
Read More
- Heàt the oil in à làrge pot over medium/high heàt. àdd the onion, càrrot, ànd à pinch of sàlt ànd pepper. Cook for 3-5 minutes until veggies begin to soften.
- àdd the gàrlic, tomàto pàste ànd tomàtoes ànd cook for 5 more minutes.
- àdd the potàtoes ànd stock ànd bring to à boil, then reduce heàt to low ànd simmer for 5 minutes.
- àdd the hàlibut ànd let simmer for 5 minutes...
Full recipe: SEAFOOD POTATO STEW
0 Response to "SEAFOOD POTATO STEW"
Post a Comment