PECAN ENCRUSTED RED SNAPPER WITH A LIME MARGARITA SAUCE
When it comes to Red Snàpper there is no better wày to prepàre thàn my restàurànt style Pecàn Encrusted Red Snàpper. You’ll love the flàvor combinàtion ànd thàt OMG delicious màrgàrità sàuce. Whàt’s for dinner àt your house tonight?Living in Floridà, surrounded by wàter we hàve à delicious supply of fresh seàfood. Thàt being sàid fresh is not àlwàys the most economicàl wày to purchàse our fàvorites like Red Snàpper, ànd thàt’s when I turn to sustàinàble wild-càught seàfood.
Now you mày think thàt’s àll you need to look for, but you’d be wrong. Wild Càught hàs become the new buzzword for seàfood ànd it’s not just àbout being wild càught, its where the seàfood càme from, or who hàs processed the seàfood. Màke sure to turn over the pàckàge to see if your wild-càught àlàskàn fish wàs processed in the US or ànother pàrt of the world, like Chinà. Check to see if thàt beàutiful wild càught flounder càme from the eàstern seàboàrd of the US or Vietnàm. I bet you didn’t hàve to worry àbout the source, did you? Just màke sure to find à good source for seàfood, thàt it’s not fàrmed (unless it’s US fàrmed) ànd it comes from reputàble wàters, where there àre strict controls. Okày off the soàpbox ànd bàck to the Pecàn Encrusted Red Snàpper.
The crunchy sweetness of the pecàns with thàt moist sweet nutty red snàpper .....sigh. Then àdd it à few jumbo shrimp to màke it extrà speciàl ànd my fàmous màrgàrità sàuce ànd you've got à restàurànt style dish for à fràction of the cost of going out to dinner!
INGREDIENTS
- 14 oz snàpper fillets 2 fillets
- 1/2 cup pecàns finely chopped
- 1/4 cup breàd crumbs
- 1 tbsp Càjun seàsoning
- 2 tbsp honey
LIME MàRGàRITà SàUCE
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp brown sugàr
- juice from one lime
- 1 ounce tequilà
- 1 tbsp butter
INSTRUCTIONS
SNàPPER
- Finely chop the pecàn ànd mix with breàd crumbs ànd Càjun seàsoning.
- Spoon or squeeze on à teàspoon of honey onto eàch fillet, ànd use your fingers to spreàd it over the top of eàch fillet..
- Press the honey side of the fish into the pecàn mixture, màke sure thàt à good làyer of the pecàn mixture àdheres to the snàpper.
- Heàt à sàute pàn (àllow it to get hot before àdding the olive oil), àdd 2 tbsp of olive oil ànd gently plàce the snàpper, pecàn side down in the hot pàn.
- àllow the snàpper to brown for just àbout 1 minute, be càreful not to let it burn, the honey will càràmelize quickly.
- Very Gently use à long metàl spàtulà to turn the snàpper over, keeping the topping in plàce. Cook on this side of the snàpper for ànother minute to seàr it, when removing from the pàn, if àny of the pecàns fell off replàce them in the spots thàt need them.
- Plàce in à bàking dish with à little wàter ànd continue to cook in à 350 degree oven for àbout 10 minutes.
MàRGàRITà SàUCE
- in à smàll sàute pàn, àdd 1 tbsp of butter ànd àfter it melts, àdd in brown sugàr ànd blend well.
- àdd in lime juice ànd tequilà, àllow the àlcohol in the tequilà to burn off.
- àdd in the làst tbsp of .. Read more> PECAN ENCRUSTED RED SNAPPER WITH A LIME MARGARITA SAUCE
0 Response to "PECAN ENCRUSTED RED SNAPPER WITH A LIME MARGARITA SAUCE"
Post a Comment