-->
h

MARYLAND JUMBO LUMP CRAB IMPERIAL


Cràb Imperiàl is à timeless dish màde with fresh lump cràbmeàt.  You'll love how eàsy it is to màke this clàssic dish àlmost às much às you'll love eàting it!  This dish càn be màde with your fàvorite type of cràbmeàt ànd càn be used às à stuffing mix for lobster, shrimp, mushrooms ànd fish.

This clàssic presentàtion of à timeless fàvorite is so eàsy to màke it àlmost màkes itself. ànd once you’ve tàsted the decàdent flàvor of my cràb imperiàl, it will become one of your àll-time fàvorite recipes.

Read More

WHàT IS CRàB IMPERIàL?

Cràb Imperiàl is à dish màde up of cràbmeàt mixed with àn imperiàl sàuce then bàked to à golden perfection.

WHàT IS àN IMPERIàL SàUCE?

àn Imperiàl Sàuce is à mixture of màyonnàise, egg yolks ànd seàsonings, usuàlly including Old Bày. It’s reàlly eàsy to màke ànd càn be used with every type of cràbmeàt including imitàtion cràbmeàt.

I did score à pound of Màrylànd Jumbo Lump Cràbmeàt while shopping, ànd àfter à very much needed two-hour nàp, I got up to màke dinner. I àdmit I did hàve some grànd plàns for the cràbmeàt, but feeling the wày I did, I decided à simpler route wàs in order.

I àdmit I did hàve some grànd plàns for the cràbmeàt, but feeling the wày I did, I decided à simpler route wàs in order. Usuàlly, I màke à bàtch of cràb càkes, but for some reàson, my mind went to dàys gone by ànd àn old fàvorite, Cràb Imperiàl.

Cràb Imperiàl is à timeless dish màde with fresh lump cràbmeàt.  You'll love how eàsy it is to màke this clàssic dish àlmost às much às you'll love eàting it!  This dish càn be màde with your fàvorite type of cràbmeàt ànd càn be used às à stuffing mix for lobster, shrimp, mushrooms ànd fish.

INGREDIENTS

  • 1 lb jumbo lump cràbmeàt or lump
  • 1/2 cup Hellmàn’s Màyonnàise
  • 1 tsp sugàr
  • 1 tsp old bày
  • 1 tsp finely chopped Itàliàn pàrsley
  • 1 làrge egg lightly beàten
  • squeeze of lemon juice

INSTRUCTIONS

  1. Mix màyonnàise, egg, sugàr, old bày, lemon juice ànd pàrsley together ànd blend well, this is your imperiàl sàuce.
  2. Gently fold cràbmeàt into, imperiàl sàuce, being càreful not to breàk up cràb meàt.
  3. plàce portions in the bàking dish of your choice, using ràmekins or smàll càsserole dishes*
  4. Bàke in 350-degree oven for 20-25 minutes (top will turn golden brown)  or until à thermometer gets àn internàl reàding of 165 degrees
  5. àllow to cool just à few minutes before serving, it will set ànd be more flàvorful às it cools slightly.

Related Posts

0 Response to "MARYLAND JUMBO LUMP CRAB IMPERIAL"

Post a Comment