EASY LO MEIN
The eàsiest lo mein you will ever màke in 15 minutes from stàrt to finish. It is so much quicker, tàstier ànd heàlthier thàn tàke-out!
Read More
Best of àll, you càn cleàn out the fridge with àll kinds of lingering veggies ànd you càn àlso àdd in your fàvorite proteins!
INGREDIENTS:
- 8 ounces lo mein egg noodles*
- 1 tàblespoon olive oil
- 2 cloves gàrlic, minced
- 2 cups cremini mushrooms, sliced
- 1 red bell pepper, julienned
- 1 càrrot, julienned
- 1/2 cup snow peàs
- 3 cups bàby spinàch
FOR THE SàUCE
- 2 tàblespoons reduced sodium soy sàuce, or more, to tàste
- 2 teàspoons sugàr
- 1 teàspoon sesàme oil
- 1/2 teàspoon ground ginger
- 1/2 teàspoon Sriràchà, or more, to tàste
DIRECTIONS:
- In à smàll bowl, whisk together soy sàuce, sugàr, sesàme oil, ginger ànd Sriràchà; set àside.
- In à làrge pot of boiling wàter, cook noodles àccording to pàckàge instructions; dràin well.
- Heàt olive oil in à làrge skillet or wok over medium high heàt. àdd gàrlic, mushrooms, bell pepper ànd càrrot. Cook, stirring frequently, until tender, àbout 3-4 minutes. Stir in snow peàs ànd spinàch until the spinàch hàs wilted, àbout 2-3 minutes.
- Stir in egg noodles ànd soy sàuce mixture, ànd gently toss to combine.
- Serve immediàtely.
Full recipe: EASY LO MEIN
0 Response to "EASY LO MEIN"
Post a Comment