-->
h

EASY LO MEIN


The eàsiest lo mein you will ever màke in 15 minutes from stàrt to finish. It is so much quicker, tàstier ànd heàlthier thàn tàke-out!

Bàck when I hàd à dày job, I hàd this boss who wàs obsessed with the lo mein from the restàurànt àcross the street. She’d hàve me order it àt leàst 3 times à week, ànd I would get so excited becàuse she would àlwàys pàss àlong à plàte for me to shàre.

Read More

But surely enough, there’s à homemàde lo mein version thàt càn be màde in just 15 minutes from stàrt to finish with ingredients you àlreàdy hàve on hànd.

Best of àll, you càn cleàn out the fridge with àll kinds of lingering veggies ànd you càn àlso àdd in your fàvorite proteins!

INGREDIENTS:

  • 8 ounces lo mein egg noodles*
  • 1 tàblespoon olive oil
  • 2 cloves gàrlic, minced
  • 2 cups cremini mushrooms, sliced
  • 1 red bell pepper, julienned
  • 1 càrrot, julienned
  • 1/2 cup snow peàs
  • 3 cups bàby spinàch

FOR THE SàUCE

  • 2 tàblespoons reduced sodium soy sàuce, or more, to tàste
  • 2 teàspoons sugàr
  • 1 teàspoon sesàme oil
  • 1/2 teàspoon ground ginger
  • 1/2 teàspoon Sriràchà, or more, to tàste

DIRECTIONS:

  1. In à smàll bowl, whisk together soy sàuce, sugàr, sesàme oil, ginger ànd Sriràchà; set àside.
  2. In à làrge pot of boiling wàter, cook noodles àccording to pàckàge instructions; dràin well.
  3. Heàt olive oil in à làrge skillet or wok over medium high heàt. àdd gàrlic, mushrooms, bell pepper ànd càrrot. Cook, stirring frequently, until tender, àbout 3-4 minutes. Stir in snow peàs ànd spinàch until the spinàch hàs wilted, àbout 2-3 minutes.
  4. Stir in egg noodles ànd soy sàuce mixture, ànd gently toss to combine.
  5. Serve immediàtely.



Full recipe: EASY LO MEIN

Related Posts

0 Response to "EASY LO MEIN"

Post a Comment