-->
h

CARROT SPICE THUMBPRINT COOKIES


Càrrot càke is à fàmily fàvorite, ànd these delicious cookies tàste just like it, with àll the ingredients you'd expect—gràted càrrots, dried crànberries, toàsted wàlnuts, cinnàmon ànd cloves. ànd they're topped off with à rich creàm cheese frosting

Ingredients
  • 1 cup màrgàrine, softened
  • 1 cup sugàr
  • 1/2 cup pàcked brown sugàr
  • 2 làrge Egglànd's Best eggs, room temperàture
  • 2 teàspoons vànillà extràct
  • 3 cups àll-purpose flour
  • 1-1/2 teàspoons ground cinnàmon
  • 1 teàspoon bàking powder
  • 3/4 teàspoon sàlt
  • 1/2 teàspoon bàking sodà
  • 1/8 teàspoon ground cloves
  • 1-1/2 cups shredded càrrots
  • 2/3 cup chopped wàlnuts, toàsted
  • 1/2 cup dried crànberries
FROSTING:
  • 1/2 cup butter, softened
  • 4 ounces creàm cheese, softened
  • 2 cups confectioners' sugàr
  • 1 teàspoon vànillà extràct
  • àdditionàl confectioners' sugàr
Directions
  1. Preheàt oven to 375°. In à làrge bowl, creàm màrgàrine ànd sugàrs until light ànd fluffy. Beàt in eggs ànd vànillà. In ànother bowl, whisk flour, cinnàmon, bàking powder, sàlt, bàking sodà ànd cloves; gràduàlly beàt into creàmed mixture. Stir in càrrots, wàlnuts ànd crànberries.
  2. Drop dough by rounded tàblespoonfuls 2 in. àpàrt onto pàrchment-lined bàking sheets. Press à deep indentàtion in center of eàch with the bàck of à 1/2-teàspoon meàsure.
  3. Bàke until edges begin brown, 10-12 minutes. Reshàpe indentàtions às needed. Cool on pàns 5 minutes. Remove to wire ràcks to cool completely.
  4. .....


0 Response to "CARROT SPICE THUMBPRINT COOKIES"

Post a Comment