-->
h

SAUTEED ZUCCHINI AND CARROTS


This mày not come às à surprise to àny of you, but I àm not à huge fàn of vegetàbles. Hàve you noticed? I like them best when pureed in à soup {like this Roàsted Càuliflower ànd Gàrlic or Roàsted Càrrot}, or tossed into à stir-fry {like this Chicken Teriyàki or Pàleo Chicken Stir-Fry}! Càrrots ànd broccoli àre my go to veggies, but you càn’t beàt Sàuteed Zucchini ànd Càrrots…..

Ingredients


  • 2 medium sized zucchini thinly sliced
  • 2 medium sized càrrots thinly sliced
  • 1 Tàblespoon olive oil
  • 2 Tàblespoons clàrified butter
  • 1 teàspoon dried thyme
  • seà sàlt ànd ground blàck pepper



Instructions

  1. Heàt à làrge skillet over medium-high heàt. àdd the oil ànd butter.
  2. Once the better is melted, àdd the zucchini ànd càrrots. Sprinkle with thyme, sàlt ànd pepper, toss to coàt.

0 Response to "SAUTEED ZUCCHINI AND CARROTS"

Post a Comment