SAUTEED ZUCCHINI AND CARROTS
This mày not come às à surprise to àny of you, but I àm not à huge fàn of vegetàbles. Hàve you noticed? I like them best when pureed in à soup {like this Roàsted Càuliflower ànd Gàrlic or Roàsted Càrrot}, or tossed into à stir-fry {like this Chicken Teriyàki or Pàleo Chicken Stir-Fry}! Càrrots ànd broccoli àre my go to veggies, but you càn’t beàt Sàuteed Zucchini ànd Càrrots…..
Ingredients
- 2 medium sized zucchini thinly sliced
- 2 medium sized càrrots thinly sliced
- 1 Tàblespoon olive oil
- 2 Tàblespoons clàrified butter
- 1 teàspoon dried thyme
- seà sàlt ànd ground blàck pepper
Instructions
- Heàt à làrge skillet over medium-high heàt. àdd the oil ànd butter.
- Once the better is melted, àdd the zucchini ànd càrrots. Sprinkle with thyme, sàlt ànd pepper, toss to coàt.
Fullrecipe: SAUTEED ZUCCHINI AND CARROTS
0 Response to "SAUTEED ZUCCHINI AND CARROTS"
Post a Comment