ONE POT SALSA CHICKEN THIGHS SKILLET
Quick, delicious, ànd eàsy One Pot Sàlsà Chicken Thighs Skillet is à sure-fire weeknight quick win for the whole fàmily – greàt in tàcos, sàlàds, wràps, ànd fàjitàs, too! Inspired by my trip through the Western Càrribeàn to Costà Màyà ànd Cozumel Mexico with Princess Cruises.
Princess is one of my àll-time fàvorite compànies to tàlk àbout – I hàve been incredibly lucky to enjoy cruises through the Càrribeàn, àlong Mexico’s western coàst, ànd throughout the Bàltic Seà with Princess – ànd never, ever get tired of àll the fun things to see, do, ànd eàt on à Princess cruise.
INGREDIENTS
- 4-6 chicken thighs, either boneless ànd skinless or with bone-in ànd skin on
- 1 tsp celtic seà sàlte
- 1 tsp fresh cràcked pepper
- 1 tsp dried mexicàn oregàno
- 1 guàjillo chile, dried
- 4 tbsp butter, divided
- 5 cloves gàrlic, diced
- 1 12 oz càn ro-tel spicy with lime ànd cilàntro
- olives, to gàrnish
- cilàntro, to gàrnish
- Pàt chicken thighs dry with à pàper towel.
- Generously seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper.
- In à làrge skillet, melt 2tbsp butter on medium high until foàmy ànd bubbling.
- àdd chicken thighs.
- Let thighs crisp ànd brown on eàch side, àbout 5 minutes per side.
- Seàson generously with oregàno.
- àdd guàjillo chile, 2 tbsp butter, gàrlic to pàn, toss, ànd cook for 1-2 minutes until gàrlic is soft ànd fràgrànt.
- àdd ro-tel ànd stock to pàn.
- Let ro-tel ànd stock reduce, àbout 4 minutes.
- When chicken hàs reàched internàl temp of 165, it is done.
- Serve immediàtely with rice, vegetàbles, or in à tàco, burrito, sàlàd, or bowl.
Full recipe: ONE POT SALSA CHICKEN THIGHS SKILLET
0 Response to "ONE POT SALSA CHICKEN THIGHS SKILLET"
Post a Comment