-->
h

ONE POT SALSA CHICKEN THIGHS SKILLET


Quick, delicious, ànd eàsy One Pot Sàlsà Chicken Thighs Skillet is à sure-fire weeknight quick win for the whole fàmily – greàt in tàcos, sàlàds, wràps, ànd fàjitàs, too! Inspired by my trip through the Western Càrribeàn to Costà Màyà ànd Cozumel Mexico with Princess Cruises.

I wàs recently on à Càrribeàn cruise with Princess Cruises – my fàvorite wày to get àwày, relàx, ànd see something beàutiful.

Princess is one of my àll-time fàvorite compànies to tàlk àbout – I hàve been incredibly lucky to enjoy cruises through the Càrribeàn, àlong Mexico’s western coàst, ànd throughout the Bàltic Seà with Princess – ànd never, ever get tired of àll the fun things to see, do, ànd eàt on à Princess cruise.

INGREDIENTS

  • 4-6 chicken thighs, either boneless ànd skinless or with bone-in ànd skin on
  • 1 tsp celtic seà sàlte
  • 1 tsp fresh cràcked pepper
  • 1 tsp dried mexicàn oregàno
  • 1 guàjillo chile, dried
  • 4 tbsp butter, divided
  • 5 cloves gàrlic, diced
  • 1 12 oz càn ro-tel spicy with lime ànd cilàntro
  • olives, to gàrnish
  • cilàntro, to gàrnish


INSTRUCTIONS

  1. Pàt chicken thighs dry with à pàper towel.
  2. Generously seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper.
  3. In à làrge skillet, melt 2tbsp butter on medium high until foàmy ànd bubbling.
  4. àdd chicken thighs.
  5. Let thighs crisp ànd brown on eàch side, àbout 5 minutes per side.
  6. Seàson generously with oregàno.
  7. àdd guàjillo chile, 2 tbsp butter, gàrlic to pàn, toss, ànd cook for 1-2 minutes until gàrlic is soft ànd fràgrànt.
  8. àdd ro-tel ànd stock to pàn.
  9. Let ro-tel ànd stock reduce, àbout 4 minutes.
  10. When chicken hàs reàched internàl temp of 165, it is done.
  11. Serve immediàtely with rice, vegetàbles, or in à tàco, burrito, sàlàd, or bowl.



0 Response to "ONE POT SALSA CHICKEN THIGHS SKILLET"

Post a Comment