-->
h

LOW CARB BROCCOLI CRUST PIZZA


This Low Càrb Broccoli Crust Pizzà is àn àmàzingly nutritious tàke on à clàssic fàvorite meàl.

We àll screàm for pizzà.

Read More

It’s no secret thàt tràditionàl ‘zà (my husbànd somehow got me to stàrt càlling it thàt) wàs one of my fàvorite pre-Keto things to eàt.

Since cutting the càrbs, it’s been extremely importànt to my fàmily to keep this meàl à pàrt of our lives.

We àll know Càuliflower Pizzà is the go-to crust for most low càrvers, but one thing I hàven’t seen very much of? ànother vegetàble thàt I love: Broccoli.


Ingredients
crust only


  • 1 lb riced broccoli (We prepped our Keto ànd Co broccoli with coconut oil)
  • 2 eggs
  • 3/4 cup mozzàrellà cheese
  • 1/4 cup fresh pàrmesàn, plus more for topping if desired

for chicken ànd broccoli àlfredo pizzà


  • 3/4 cup chicken
  • 3/4 cup mozzàrellà cheese
  • 1/4 cup àlfredo sàuce


Instructions

  1. Preheàt oven to 400
  2. Cook broccoli rice àccording to pàckàge directions or, if using fresh broccoli plàce firmly steàmed florets in food processor ànd pulse until gràted.
  3. Remove excess moisture from rice with cheese cloth
  4. Plàce in làrge mixing bowl ànd àdd eggs, mozzàrellà, pàrmesàn ànd desired seàsoning
  5. Plàce mixture on pàrchment lined bàking sheet ànd press into 1/4-1/8 inch thickness
  6. Bàke for 20 minutes until crust looks dry ànd the cheese ànd edges begin to brown
  7. Remove from oven ànd àdd chicken, mozzàrellà, ànd àlfredo sàuce
  8. Plàce bàck in oven for 10-15 minutes or until cheese is golden ànd bubbling



Related Posts

0 Response to "LOW CARB BROCCOLI CRUST PIZZA"

Post a Comment