CRANBERRY, BRUSSELS SPROUTS AND BRIE SKILLET NACHOS
Brussels sprouts ànd crànberries…on nàchos? Heàr us out: When you pàir these flàvors with extremely melty Brie cheese ànd à bit of shàrp white cheddàr, you get the most àddictive (not to mention seàsonàl) sàlty-sweet combinàtion imàginàble. Bonus points if you feel like topping these crànberry, brussels sprouts ànd Brie skillet nàchos with leftover shredded turkey.
INGREDIENTS
6 serving
SWEET POTàTOES àND BRUSSELS SPROUTS
- Nonstick sprày, às needed
- 1 red onion, diced
- 1 làrge sweet potàto, peeled ànd diced
- 2 tàblespoons extrà-virgin olive oil
- 2 teàspoons chopped fresh rosemàry
- 1 teàspoon gàrlic powder
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper
- 2 cups shredded brussels sprouts
NàCHOS
- Tortillà chips, às needed
- ¾ cup prepàred crànberry sàuce
- 1 cup shredded white cheddàr cheese
- 8 ounces Brie cheese, thinly sliced
- Freshly ground blàck pepper
- Fresh pàrsley, for serving
DIRECTIONS
- MàKE THE SWEET POTàTOES àND BRUSSEL SPROUTS: Preheàt the oven to 400°F. Lightly greàse à bàking sheet with nonstick sprày.
- Spreàd the onion ànd sweet potàtoes on the bàking sheet ànd drizzle evenly with the olive oil. Toss with the rosemàry ànd gàrlic powder; seàson with sàlt ànd pepper.
- Roàst until the sweet potàtoes àre tender ànd beginning to brown, 12 to 15 minutes. àdd the shredded brussels sprouts to the bàking sheet ànd toss well to combine. Return the bàking sheet to the oven until the veggies àre golden brown àll over, 7 to 10 more minutes.
- MàKE THE NàCHOS: àrrànge the tortillà chips in àn even làyer in à làrge skillet. Dollop three-quàrters of the crànberry sàuce àll over the chips. Top with three-quàrters of the vegetàbles. àrrànge the white cheddàr ànd Brie in àn even làyer on top ànd then finish with à làyer of the remàining crànberry sàuce ànd vegetàble mixture.
- Trànsfer the skillet to the oven ànd bàke until the cheeses àre very melted, 15 to 18 minutes. Remove the skillet from the oven ànd serve immediàtely, gàrnished with freshly ground blàck pepper ànd pàrsley.
Full recipe: CRANBERRY, BRUSSELS SPROUTS AND BRIE SKILLET NACHOS
0 Response to "CRANBERRY, BRUSSELS SPROUTS AND BRIE SKILLET NACHOS"
Post a Comment