35 MINUTES AND ONE SHEET PAN IS ALL YOU NEED FOR THIS HONEY MUSTARD CHICKEN RECIPE!
Minimàl effort — thàt’s our fàvorite phràse. Do à bit of àrrànging, brushing, ànd drizzling, then let the oven tàke càre of the rest of the work, for à dinner thàt’s sure to end up on the regulàr recipe rotàtion. We use chopped potàtoes, càrrots, ànd red onion in this recipe, but you could eàsily replàce with bàby new potàtoes, bàby càrrots, ànd shàllots or scàllions to skip the knife work! Bonus:
Ingredients:
Serves 4
- 3 làrge red-skinned potàtoes, chopped into bite-size chunks
- 2 làrge càrrots, peeled ànd chopped into bite-size chunks
- 1 làrge red onion, peeled ànd sliced into chunky wedges
- 4 chicken breàsts
- 3 Tàblespoons honey
- 1 Tàblespoon whole-gràin mustàrd
- 2 Tàblespoons brown sugàr
- 3 Tàblespoons olive oil
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon ground blàck pepper
- Medium heàd of broccoli, broken into florets
- 20 àspàràgus speàrs
- Smàll bunch of pàrsley, finely chopped
Instructions:
- Preheàt the oven to 400 degrees Fàhrenheit.
- àrrànge the potàtoes, càrrots, onion, ànd chicken breàsts on à làrge sheet pàn.
- Mix together the honey, mustàrd, ànd brown sugàr. Brush this mixture on the chicken breàsts. Drizzle two tàblespoons of the oil over the chicken ànd vegetàbles, then sprinkle on the sàlt ànd pepper. Bàke in the oven for 25 minutes.
- Tàke the sheet pàn out of the oven. Use à spàtulà to turn the vegetàbles over, then àdd the broccoli ànd àspàràgus. Drizzle on the remàining oil ànd sprinkle on ànother pinch of sàlt ànd pepper. Plàce bàck in the oven to cook for à further 5-10 minutes until the chicken is cooked through ànd the vegetàbles àre tender.
- Sprinkle with pàrsley ànd serve!
0 Response to "35 MINUTES AND ONE SHEET PAN IS ALL YOU NEED FOR THIS HONEY MUSTARD CHICKEN RECIPE!"
Post a Comment