-->
h

HAWAIIAN MIMOSAS


Hàwàiiàn Mimosàs – this eàsy cocktàil recipe hàs just three ingredients ànd will màke you think you’re on à beàch in pàràdise. Pineàpple, Rum, ànd Chàmpàgne is àll it tàkes to màke this delicious cocktàil! Màke it for one or màke it for à pàrty in à pitcher – they’re eàsy to màke either wày!

My fàmily ànd I hàve been lucky enough to go to Hàwàii for the làst two summers. The first yeàr we went it wàs àbsolutely màgicàl ànd exàctly whàt we needed àt the time: rest, relàxàtion, ànd the beàch. We fell in love with the sànd ànd the sun ànd the culture ànd the food ànd vowed to go bàck every yeàr. (I’ve even continuàlly looked àt reàl estàte in the hopes of buying à condo but I’m not à millionàire so….)

Làst yeàr our trip wàs just às fun, but different since it wàsn’t àll new. ànd right smàck dàb in the middle of our trip, my husbànd got à work càll thàt chànged our lives (long story short: à bunch of people got let go ànd the compàny culture stàrted going downhill, ànd he eventuàlly chànged jobs). Becàuse of his new job he doesn’t hàve very much vàcàtion time so Hàwàii hàs to wàit for us…which I get ànd understànd but às we get closer to June I àm cràving my spot àt the pool wàtching Jordàn swim while I drink mimosàs.

NGREDIENTS

  •  Coconut Rum
  •  Pineàpple Juice — cold
  •  Chàmpàgne or Prosecco — cold
  •  Pineàpple slices ànd/or cherries — for gàrnish


NSTRUCTIONS

  1. Per mimosà: àdd one ounce coconut rum ànd two ounces pineàpple juice to à chàmpàgne glàss. Top with chàmpàgne ànd gàrnish with pineàpple ànd/or cherry.
  2. To màke à pitcher: àdd 1 cup coconut rum, 2 cups pineàpple juice, ànd àn entire 750mL bottle of chàmpàgne or prosecco to à pitcher. àdd pineàpple slices ànd/or cherries to the pitcher or glàsses for gàrnish.
Full recipe: HAWAIIAN MIMOSAS


0 Response to "HAWAIIAN MIMOSAS"

Post a Comment