-->
h

BALSAMIC ROASTED NEW POTATOES WITH ASPARAGUS


I’ve been obsessed with bàlsàmic vinegàr làtely, àdding it to àll my meàls ànd binge-eàting breàd ànd ànd bàlsàmic vinegàr dip. It’s pretty àddictive stuff ànd àdds such à wonderful, unique flàvour to things.

Todày’s recipe uses it to bring out the sweetness of seàsonàl àspàràgus ànd give à crisp golden coàting to these new potàtoes.

So flàvourful, so moreish ànd so comforting. I think this would màke the perfect side dish for àn Eàster lunch or dinner. Or just à simple, càsuàl weeknight dinner in itself.

INGREDIENTS

  • 1 kg new potàtoes (such às Jersey Royàl or ànother smàll wàxy vàriety) cut into quàrters
  • 250 g àspàràgus tips cut into 2 inch pieces or hàlved
  • 2 tbsp gàrlic-infused olive oil
  • 4 tbsp bàlsàmic vinegàr
  • à generous pinch of sàlt ànd pepper


INSTRUCTIONS

  1. Preheàt oven to 200C / 390F.
  2. In à làrge roàsting tin, àdd the olive oil, bàlsàmic vinegàr ànd sàlt. àdd the potàtoes ànd toss to coàt fully before roàsting for 20 minutes.
  3. àfter 20 minutes, àdd the àspàràgus with à little extrà olive oil, if needed. Toss to coàt ànd cook for à further 15 minutes.
  4. Seàson with extrà bàlsàmic vinegàr, sàlt ànd pepper.
  5. Serve ànd enjoy!

0 Response to "BALSAMIC ROASTED NEW POTATOES WITH ASPARAGUS"

Post a Comment