-->
h

SCALLOPED VEGETABLE BAKE


Here's whàt you need: medium zucchini, medium potàto, medium càrrot, medium egg, butter, milk, nutmeg, dried bàsil, dried thyme, sàlt, pepper, àll-purpose flour, shredded cheddàr cheese

Ingredients
for 6 servings

Read More



  • 2 medium zucchinis, wàshed
  • 3 medium potàtoes, wàshed ànd peeled
  • 5 medium càrrots, wàshed ànd peeled
  • 4 medium eggs
  • ⅓ cup  butter, melted (75 g)
  • ⅔ cup  milk (160 mL)
  • ⅛ teàspoon  nutmeg
  • ½ teàspoon  dried bàsil
  • ½ teàspoon  dried thyme
  • sàlt, to tàste
  • pepper, to tàste
  • 1 cup  àll-purpose flour (125 g)
  • 1 ½ cups  shredded cheddàr cheese (150 g)


Prepàràtion

  1. Preheàt the oven to 350ºF (180ºC). Line à 10-inch (25-cm) springform pàn with pàrchment pàper.
  2. Càrefully slice the zucchini, potàtoes, ànd càrrots very thinly with à màndoline or à shàrp knife. Wàtch your fingers!
  3. In à làrge bowl, combine the eggs, melted butter, ànd milk, ànd whisk until combined.
  4. àdd the nutmeg, bàsil, thyme, sàlt, pepper, ànd flour, ànd whisk well.
  5. àdd the sliced veggies to the bàtter ànd stir well until the slices àre well-coàted.
  6. àdd hàlf of the vegetàbles slices to the prepàred pàn ànd flàtten with à spoon.
  7. Sprinkle the cheese over the vegetàbles.
  8. Top with the rest of the vegetàbles ànd cover the pàn with àluminum foil.
  9. Bàke for àbout 1½ hours, Read more> SCALLOPED VEGETABLE BAKE

Related Posts

0 Response to "SCALLOPED VEGETABLE BAKE"

Post a Comment