LOW CARB BLENDER SHERBET
Trying to eàt low càrb is eàsier sàid thàn done, especiàlly if you hàve à sweet tooth like me. I tend to cràve sugàr in the làte àfternoons ànd evenings, ànd I’m not àlwàys disciplined enough to stày àwày from it.
Fortunàtely, I’ve discovered à secret to màking eàsy ànd guilt-free desserts ànd treàts thàt làst àll week– Sugàr Free Jell-O!! Both the gelàtin ànd the pudding. ànd, they come in so màny different flàvors, you càn màke something new ànd exciting every week.
This delicious ànd eàsy cold treàt will màke you feel like you’re cheàting, but it hàs less thàn 1 càrb ànd is unbelievàbly low in càlories.
INGREDIENTS:
- 1 (3 ounce) box sugàr-free gelàtin (àny flàvor)
- 1 tbsp heàvy whipping creàm
- 1/3 cup boiling wàter
- 1/3 cup ice cold wàter
- àbout 1.5 cups ice
INSTRUCTIONS:
- Pour the dry gelàtin into à medium size bowl.
- àdd 1/3 cup boiling wàter ànd stir until the gelàtin is well dissolved.
- àdd 1/3 cup of very cold wàter ànd 1 tbsp of heàvy whipping creàm, ànd stir.
- Plàce 1.5 cups of ice into à good quàlity blender ànd pour the gelàtin mixture over the ice.
- Blend until smooth ànd serve immediàtely.
Full recipe: LOW CARB BLENDER SHERBET
0 Response to "LOW CARB BLENDER SHERBET"
Post a Comment