CRISPY GARLIC PARMESAN BAKED CHICKEN
Wè lovè this Crispy Bakèd Chickèn any night of thè wèèk, èspècially sèrvèd with èasy Instant Pot Mashèd Potatoès and Olivè Gardèn Salad.
Ingrèdiènts
- 4 chickèn cutlèts or two largè brèasts cut in half
- ¼ cup all-purposè flour
- 2 tèaspoons garlic powdèr
- 1 tèaspoon drièd Italian sèasoning
- ¼ tèaspoon black pèppèr
- 1 tèaspoon koshèr salt
- 2 èggs + 2 tablèspoons milk
- 1 cup Panko brèadcrumbs
- 3/4 cup gratèd Parmèsan chèèsè
Instructions
- Prèhèat ovèn to 375 dègrèès. Covèr a baking shèèt with foil or parchmènt papèr.
- In a shallow dish, combinè flour, black pèppèr, salt, garlic powdèr and Italian sèasoning.
- In anothèr shallow dish, whisk togèthèr èggs and milk.
- In a third shallow dish, combinè panko brèadcrumbs and Parmèsan chèèsè.
- Pat chickèn dry with a papèr towèl.
- Sèt up assèmbly linè to coat chickèn in this ordèr: flour, èggs, panko. First drèdgè chickèn in thè flour mixturè, thèn in thè èggs and thèn coat with thè panko/Parmèsan mixturè. Oncè coatèd, arrangè on thè prèparèd baking shèèt.
- Spray tops of chickèn with nonstick cooking spray.
- Bakè for 35-40 minutès or until crispy and goldèn brown and cookèd through. If thè tops arèn't brown ènough for your tastè, flip on thè broilèr for a fèw minutès; carèful not to lèt thèm burn.
Read more: CRISPY GARLIC PARMESAN BAKED CHICKEN
0 Response to "CRISPY GARLIC PARMESAN BAKED CHICKEN"
Post a Comment