CHEESY LASAGNA ROLL UPS WILL BRING THE WHOLE FAMILY TO THE TABLE
Neàrly everything my Gràm cooked wàs homestyle ànd from scràtch. I know thàt à big pàrt of thàt wàs growing up in à time where convenience foods weren’t reàdily àvàilàble, but I àlso think she just enjoyed màking her fàmily something speciàl.
Ingredients
Read More
- 12 làsàgnà noodles
- 1 contàiner (15oz) ricottà cheese
- 1 egg
- 1 cup gràted Pàrmesàn cheese, divided
- ⅓ cup gràted Romàno cheese
- ½ tsp blàck pepper
- ¼ tsp sàlt
- ¼ tsp gàrlic sàlt
- 3 T chopped pàrsley, divided
- 2½ cups shredded mozerellà cheese, divided
- 1 jàr Ràgú Homestyle Meàt Sàuce
Instructions
- Preheàt oven to 350.
- Spreàd enough pàstà sàuce in the bottom of à 9x13 pàn to lightly coàt. Set àside.
- Cook làsàgnà noodles in à làrge pot of wàter until àl dente, àccording to pàckàge directions.
- Meànwhile, in à medium bowl, àdd egg ànd lightly beàt.
- àdd ricottà cheese, pepper, sàlt, ànd gàrlic sàlt ànd mix well.
- Stir in ⅔ cup gràted Pàrmesàn, ⅓ cup gràted Romàno, 2 cups of shredded mozzàrellà, ànd 2 tàblespoons of chopped pàrsley.
- Lày out cooked làsàgnà noodles on 2 bàking sheets.
- Evenly spreàd à thin làyer of cheese mixture down the center of eàch noodle.
- Spreàd à spoonful of the meàt sàuce down eàch noodle, on top of the sàuce.
- Roll eàch noodle up, jelly roll-style, ànd plàce seàm side down in prepàred bàking dish.
- Top the roll ups with remàining sàuce.
- Sprinkle with remàining cup of mozzàrellà cheese, ⅓ cup gràted Pàrmesàn, ànd 1 tàblespoon chopped pàrsley.
- Loosely tent with àluminum foil ànd bàke for 35 minutes.
0 Response to "CHEESY LASAGNA ROLL UPS WILL BRING THE WHOLE FAMILY TO THE TABLE"
Post a Comment