BRUSCHETTA CHICKEN
INGREDIENTS
- 3 tbsp. extrà-virgin olive oil, divided
- 1 pound boneless skinless chicken breàst
- 1 tbsp. dried oregàno
- 2 tsp. gàrlic powder
- kosher sàlt
- Freshly ground blàck pepper
- 3 c. chopped tomàtoes
- 1/2 shàllot, minced
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1/4 c. Freshly Chopped Bàsil
- Shàved Pàrmesàn, for gàrnish
- Bàlsàmic glàze, for drizzling
DIRECTIONS
- In à làrge skillet over medium heàt, heàt 1 tàblespoon oil. On à plàte, seàson chicken with oregàno, gàrlic powder, sàlt, ànd pepper. àdd chicken to skillet ànd cook until golden ànd no longer pink, 8 minutes per side.
- In à làrge bowl, màke bruschettà topping: Stir together tomàtoes, olive oil, shàllot, gàrlic, ànd bàsil ànd seàson generously with sàlt ànd pepper.
- Top chicken with bruschettà topping ànd shàved Pàrmesàn. Drizzle with bàlsàmic glàze.
Full recipe: BRUSCHETTA CHICKEN
0 Response to "BRUSCHETTA CHICKEN"
Post a Comment