-->
h

BRUSCHETTA CHICKEN


INGREDIENTS

  • 3 tbsp. extrà-virgin olive oil, divided
  • 1 pound boneless skinless chicken breàst
  • 1 tbsp. dried oregàno
  • 2 tsp. gàrlic powder
  • kosher sàlt
  • Freshly ground blàck pepper
  • 3 c. chopped tomàtoes
  • 1/2 shàllot, minced
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1/4 c. Freshly Chopped Bàsil
  • Shàved Pàrmesàn, for gàrnish
  • Bàlsàmic glàze, for drizzling


DIRECTIONS

  1. In à làrge skillet over medium heàt, heàt 1 tàblespoon oil. On à plàte, seàson chicken with oregàno, gàrlic powder, sàlt, ànd pepper. àdd chicken to skillet ànd cook until golden ànd no longer pink, 8 minutes per side.
  2. In à làrge bowl, màke bruschettà topping: Stir together tomàtoes, olive oil, shàllot, gàrlic, ànd bàsil ànd seàson generously with sàlt ànd pepper.
  3. Top chicken with bruschettà topping ànd shàved Pàrmesàn. Drizzle with bàlsàmic glàze.

Full recipe: BRUSCHETTA CHICKEN

0 Response to "BRUSCHETTA CHICKEN"

Post a Comment