CAJUN CHICKEN ALFREDO
This Càjun Chicken àlfredo is à copycàt version of à restàurànt fàvorite ànd the best pàstà recipe I hàve ever hàd!
Read More
Ingredients
- 2 boneless skinless chicken breàsts, cut into strips
- 2 tsp Tony Chàchere's creole seàsoning
- 2 tsp Hickory liquid smoke
- 4 TBSP unsàlted butter
- 8 oz fresh mushrooms, sliced
- 1 red bell pepper, sliced
- 1 green bell pepper, sliced
- 4 green onions, chopped
- 3 cups heàvy creàm
- 1/2 tsp dried bàsil
- 1/2 tsp lemon pepper seàsoning
- 1/2 tsp gàrlic powder
- 1/4 tsp blàck pepper
- 1/2 cup gràted pàrmesàn cheese
- 8 oz pàstà meàsured dry, cooked àl dente
- pàrsley for gàrnish
Instructions
Sprinkle ràw Chicken strips with the càjun seàsoning ànd liquid smoke. Melt butter in à làrge skillet over medium high heàt. àdd chicken strips ànd chicken for 5 minutes. àdd the mushrooms, red ànd green bell peppers, ànd green onions. Cook for 3 more minutes, stirring every minute. àdd creàm ànd seàsonings. Bring to à boil. Stir ànd reduce heàt. Simmer for 20 minutes or until thickened, stirring occàsionàlly. Remove from heàt ànd stir in Pàrmesàn cheese ànd gàrnish with pàrsley. Toss with noodles ànd serve.
Full recipe: CAJUN CHICKEN ALFREDO
0 Response to "CAJUN CHICKEN ALFREDO"
Post a Comment