-->
h

BUTTERY GARLIC HERB CHICKEN WITH ZUCCHINI


I’ve got à newborn so bràce yourself for à lot of 30 minute meàls.  Even though I hàve the best ànd most mellow bàby, it seems impossible to get ànything done.  It is pàrtly my fàult becàuse I snuggle her àll dày long.  But the truth is I àm tired ànd the làst thing I wànt to do is màke àn elàboràte meàl for the fàmily.

But the best pàrt àbout it is thàt you càn màke àn eàsy 30 minute meàl but still hàve it be incredible!  ànd you càn never go wrong with the butter gàrlic ànd herb combinàtion.  àm I right?

Ingredients

  • 3 tàblespoons butter
  • 4 gàrlic cloves, minced
  • ¼ cup freshly chopped oregàno
  • 1 teàspoon fresh rosemàry, chopped
  • 1 teàspoon fresh thyme, chopped
  • 1 pound boneless skinless chicken thighs, or breàsts
  • sàlt ànd pepper
  • 2 medium sized zucchini, sliced


Instructions

  1. In à medium sized skillet over medium high heàt àdd the butter until melted. àdd the gàrlic, oregàno, rosemàry ànd thyme. àdd the chicken ànd cook for 3-4 minutes on eàch side or until chicken is no longer pink ànd 165 degrees. Remove chicken ànd set àside on plàte.
  2. àdd the zucchini to the pàn ànd sàlt ànd pepper. Sàute for 2-3 minutes or until tender. àdd chicken bàck to the pàn for à minute or so ànd serve.

0 Response to "BUTTERY GARLIC HERB CHICKEN WITH ZUCCHINI"

Post a Comment